14 Mayıs 2013

SARAÇOĞLU TERÖR OCAĞI / NO RACISM




Nerden başlamalı ?
Nasıl yazmalı bilmiyorum !
Dün akşamdan beri kafamda bir kurgu vardı ama sinirden stresten kelimeleri bir araya getirmeye zorlanıyorum ,
Reyhanlı’da 200’e yakın ölü var ve faşist iktidarımız maalesef basını istediği gibi yönettiği yönlendirdiği için halka haber gitmesini önlemektedir  bknz Basın yasağı http://m2.milliyet.com.tr/News/NewsArticle.aspx?ID=1707922&returnURL=%2FHomePage.aspx .:(((

Öncelikle Reyhanlı da yapılanlar insanlık suçudur,bunun elebaşları da bellidir,yaratılan korku imparatorluğu ile birlikte kimseden çık çıtmamaktadır.

Ve nerdeyse değil fiilen Ülkemiz dış mihraklar tarafından yıllarca uygulanan senaryo eşliğinde savaşın içine çekilmiştir L((Umarım ve dilerim sağduyu galip gelir .

Herkes yeni bir Atatürk’ün çıkmasını bekleyedursun gidişimiz hiç iyi değil,onun bunun taşeronluğunu yapmaktan yakında onların kölesi/kuklası haline geldiğimizin farkında değiliz.

Malumunuzdur 3.dünya ülkelerinde halkın beynini doldurmak ,algıyı başka yöne çekmek için FUTBOL denen mereti icat edip tüm dikkatleri oraya çekmeyi başarmışlardır.

Bendeniz de Türkiye Cumhuriyetinde hasbelkader doğmuş ve bu ülkede yaşayan bir erkek olarak %90’ın olduğu gibi beynimin afyonlanmasına engel olamadım futbol denen meretin peşinden koşmaya devam ettim.

Ama biz nerden bilirdik ki çok sevdiğimiz futbolun sadece saha da oynanmadığını !
Arka tarafta milyar dolarların döndüğü dolapların sana ,bana ,futbol adamlarına bırakılmayacak kadar büyük bir pasta olduğunu bilemezdik .

LigTv şike şebekesi organize üssünün 2 yıl öncesi yapılmış ihalede 450 milyon USD gibi bir rakam vermesini ,sokakta futbol oynayan bizim gibi masum futbolseverler ;
Avrupa’da yarışacak takımlarımızın adam gibi futbolcular getireceğini,
Altyapıların üzerinde daha fazla durulacağını,
Stadların köhneleşmesini önleyeceğini,
Getirdiğimiz yabancı futbolcuların parasını alamayıp kaçıp gittiği ülkemiz aleyhine UEFA dosyalarının artık metrelerce uzamayacağını ,
Futbol endüstrisinin eninde sonunda ülkemize gelip,ortaçağ zihniyetinde yönetilmeyecek klupler oluşacağını sanardık,
Tv’lerde ki eskimiş onun bunun akrabası,ahbap-çavuş ilişkisinden çıkıp yeni pırıl pırıl futbol bilen gençlerin sistemi-taktiği-futbol sevgisini konuşacaklarına inandık,

Ama tüm bunlar yalanmış yalanmış yalanmış ….Bakın neler gördük ;
3 Temmuz süreci diye başlayan kelimelerin türediği ,
Suçluların ülkede kahraman gibi karşılandığı ,
Şike ve Adalatesizlik yapanlara gösterilen müsamahaları,
Ülkeye tehdit oluşturan PKK gibi terör örgütüne karşı yıllarca ortak hareket edemeyen TBMM’de ki siyasi partiler şike davasında Halkın gözünün içine baka baka aptal yerine koyarak kanunları bir gecede toplanarak nasıl değiştirdiklerini gördük !!
Şike ve Adaletsizliğin TC Mahkemelerince cezaları kesilmesine rağmen,hala devam ettiğini hem de milletin gözünün içine baka baka nasıl legalleştirildiğini gördük !
Medyanın nasıl satın alındığını,nasıl Ali Kemallere dönüştürüldüğünü gördük.
Emre Belezoğlu denen IRKÇI birisinin Zokoraya yaptığı ırkçı söylemleri nasıl geçiştirildiğini gördük!
Şike suçlusu Bület Uygun’un saha kenarında yer alırken,Türk futbol tarihini yazmış Şenol Güneş,Fatih Terim gibi adamların tribünde ottan boktan sebeblerle cezalı olduklarını gördük!
Aziz Yıldırım denen şike suçlusu bir zat’ın hala istediği gibi at koşturabildiğini gördük,
Organize suçlarla birlikte TFF ve saz heyetinin nasıl satın alındığını,sesini çıkartanı küme düşürtüldüğünü,yandaşlarının nasıl kollanıp korunduğunu gördük.
Aleni bir şekilde 13 maçta şike yaptığı kanıtlanmış fenerbahcenin nasıl korunup kollandığını ve üstüne utanmadan arlanmadan madur rolünü oynadığını gördük.
Şike davası maduru Trabzonsporun nasıl ötekilileştirildiğini gördük.
Şikeye karşı dik duruşlarını bozmayan Trabzon-Galatasaray ve Bursaspor’un şike şebekesi tarafından nasıl cezalandırıldığını gördük,
Büyük başkan İbrahim Yazıcıyı bu süreçte kaybettik.
Şenol Güneş gibi Türk Futboluna damga vurmuş bir felsefe hocası derinliğindeki bir adamın nasıl harcandığını gördük!
Daha dün akşam Fb-GS maçından önce GFB ile aykırı düşmesi nedeniyle Aziz Yıldırım tarafından organize edilen kurgu ile GFb’li gencecik bir çocuğun hayatını kaybetmesine neden olan organize suçu gördük.

Öldürme kastı varmıydı bilmiyorum ama Aziz Yıldırımın Tezgahladığı olay Cinayetle sonuçlandı."


Tabii ki bütün bunlara izin veren siyasi erk’ten başkası değildir,şımarık çocuklar gibi her şeyden şikayet eden istediğini alan bir çocuk doğruyu yanlışı,ahlakı,ar’ı,namusu bilmezmiş…
Fenerbahce de tam burada durmaktadır.

Yıllar önce Eric Gerets’in başını yardılar,Hasan Şaş’ın başını yardılar ama başına bilerek kan sürdü diye dalga geçtiler ve buna milyonlarca fb taraftarı inandı ve kamuoyunu istedikleri gibi yönettiler ,yönetmeye devam etmektedirler ….
Bu yazılar çok uzadı hep aynı şeyler aynı şeyler….
UEFA disiplin kurulu hala şike konusu ile alakalı kararını açıklamadı,en büyük ümidimiz de kendilerinde ama birdenbire futbola merak saran Ali KOÇ’un sahibi olduğu  YapıKredi Bankası UEFA’ya 30 milyon €’luk sponsorluk anlaşması imzalamıştır.(!?)

Gelelim dün geceye ,
Maçtan önce Galatasaray geçen hafta itibariyle şampiyonluğunu ilan etmiş,sadece prestij-istatistik  için saraçoğluna geldi,tabii ki terör yuvasında yine pislikler çirkeflikler 1 hafta öncesinden başlamıştı.
Aziz Yıldırımın 1 gün önce divan kurulunda ağzından salyalar akarak GS’a saldırması ,divan üyeleri ve taraftarın buna çılgınca alkış tutmaları dünkü olayların başlangıcını oluşturmuştur.

GS camiası alkışlanmalı mı?Alkışlanmamalı mı? Gibisinden salak saçma bir olayla başlayan olaylar sinsilesi Aziz Yıldırım organizatörlüğünde ,Aykut Kocaman’ın sinsiliğinde devam etmiştir.
Babası Serdar çakır’ın Aziz Yıldırımın şirketinde çalışan tetikçilerin kralı Cüneyt Cakır denen fb köpeğinin yıllardır saraçoğlunda ki terör yuvasında ki çıkmayan kartları ve görmediği fauller ve saldırılar hep ekmeklerine yağ sürmüştür.

Buraya kadar tüm organize işler tıkır tıkır işemiş ve fb’nin galip gelmesi için her ortam sağlanmıştır!!
Tam burada 2 senedir şike şebekesinin tüm planlarını bir bir çöpe atmaya başaran Fatih Terim klasik kurgusunun yerine Elmander bombası ile maça başlamıştır .
Haftalardır sakat olan elmander ile tabii ki ilk devre etkisiz kalınmış,ilerdeki Burak-Drogba-Elmander 3’lü kurgusu ilk defa Fb karşısında denenmek istemiştir,Bu yenilginin 1. suçlusu Fatih TERİM’dir.
Dibe vurmaya yelken açmış şikebahçelileri tekrardan oksijen çadırına yollamıştır.


Fatih TERİM’İN’in taktiksel hataları ;
1-Neden haftalardır oturmuş sistemi bozupta en büyük rakibin karşısında yeni bir sistem denersin Fatih Hocam?
2-Burak-Drogbalı takım savunması zorlanırken sen birde bunların yanına haftalardır sakat olan Elmanderi ekledin,Fb ortasahada istediği gibi cirit attı.
3-Drogbanın tek forvet çıktığı her karşılaşmada özellikel STSL Şike liginde ,GS’ın yenilme olasılığ yazı ile (sıfır)dır..
4-Burak bu sezon başında gelmiş verilmiş olan bonservis ücretini fazlasıyla çıkarmış saygıyı hak edecek şekilde görevini yapmıştır ama maximu’mu budur!Drogbanın gerçek halini görmek istiyorsak Burak yerinde striker olarak Drogba görev yapmalıdır bu da ancak Burakın gerçekten denildiği gibi taliplisi varsa hemen elden çıkartılması ile olacaktır.

Dünkü ve daha önceki haftalarda aldığı tüm topları rakibine ikram eden ilerde top tutamayan takım savunması adına hiçbir etkinliği olmayan bir adamdır Burak !

Dün ceza sahası önünde topu tuttu(?)yanında kaçan Eboue’ye bıraksa Volkan ile karşı karşıya kalacak ama onu görmesi topu ona bırakması olacak şey değildir,öyle bir tekniği öyle bir futbol zekası yoktur!Yapabildiği tek şey önüne atan topa delidanalar gibi koşup vurmasıdır.!Onu da yapamadı dün,Bknz Volkan ile karşı karşıya kaldığı pozisyon hep futbol aklı eksikti…

Drogbadan yararlanmak istiyorsak Burak’ın acilinden gidip Drogbanın striker pozisyoununa geçmesi gerekmektedir.
Burak için Drogbayı feda edeceksek neden aldık ki bu adamı ?
Umarım seneye kurgulanan sitemde ilerde tek başına Drogba sağında ve solunda efektif özelliği üst düzeyde kanat oyuncuları ile oluşan bir sistem belirleriz .

Maç başlarken Elmander yerine Yekta hamlesi bizi hertürlü maça ortak edebilirdi ki ilk yarı eyyamcı hakemin fb’nin tüm provakosyanlarına göz yumması ve attıkları 2 golüde faullü atmalarıan ses çıkarmadı.

Maç sonunda Ali Dürüst açıklamalarında hakeme değinmemiş,bu Cüneyt denen tetikçinin yaptıklarını kabullenmek ve birsonraki maça tekrar aynı hataları yapmasına çanak tutmaktır.
Şikeciler Fırat Aydınus’un hakemliğini bitirdiler ama biz yıllarca yaptıklarına rağmen Cüneyt çakır’ın hakemliğini bitiremedik L(Yönettiği maç hiç ama hiç sürpriz değildi!!

Birkaç hafta önce bazı GS’lılar takımın konsantre olabilmesi için maça puan puana gidilmesi gerektiğini sosyal medya kahramanlığında yazıyorlardı!!
Şimdi neden gidilmemesi gerektiğini anlamadıysanız bu yazıyı ve herhangibir yazdığım yazıyı okumayın usulce çekip gidin !!
Saraçoğlu terör yuvasında sana hertürlü şeyi yaparlar ve bunu satılmış medya mübah sayar, sen sadece kendi kendine bağırmakla bir sonuca ulaşamazsın!!
Ve unutma ki bugünlerin geleceği aylar öncesinden belli idi aşağıdaki yazıyı okuyer bir zahmet ;


Yıllardır hep tam bağımsızlık,cumhuriyet ve demokrasi için bir taraflarımızı yırtıp uğrunda savaşlarımız oldu ama artık kısaca diyorum ki TR Futbol ligi yabancı hakemler ve yabancı kurumlar (UEFA) tarafından yönetilsin !
Futbolda mandaya her zaman varım .



An itibariyle Drogbanın dünyanın en pislik hareketi ırkcılık ile yaptığı açıklamaları okudum (http://amkspor.com/2013/05/13/drogba-bombaladi.html ) ,Şu ana kadar Bursaspor Kayserispor taraftarı ve tabii ki Trabzon taraftarının yaptıklarını unutmamak gerek!
Herhangibir Türk oyuncusu ve/veya klubü tarafından yapılsa idi bu açıklamalar Dünya basınında yer bulmazdı!Ama Drogba osursa bu haber olur iyide oldu…

Son olarak şike sürecinde herhangibir görsel tepki vermemiş GS taraftarından ricam son Trabzon maçında seyirci koreografi ve/veya pankart açılmasını beklemektir..





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder