20 Nisan 2013

Şebekeye karşı kaldı 4 maç | GALATASARAY 3-1 ŞİKE ŞEBEKESİ



Son 5 haftaya girdiğimizde önemli olan 3 puan idi ,maç öncesi yarım 0’da olsa ben dahil, bütün taraftarlar kabul etmeye hazırlardı.
Dün Arena’da GS-Elazığ maçı oynandı ,daha doğrusu GALATASARAY tüm şike şebekesine (Hükümet-TFF-MHK-PDFK-Yıldırımlar) karşı oynadı,geride muhteşem performansı ile Melo,ilerde Drogba gibi bir dünya yıldızının ne yapması gerektiğini bilmesi sebebiyle 3 puanı aldı.
Bülent Yıldırım denen kara gömlekli tetikçi hakemin vermediği kırmız kartlar-Penaltılar için GS taraftarının tepki göstermesini anlayamadım,zaten beklemiyor mu idik ?
Verse sürpriz olacaktı !

Maç başladı ilk 22 dakikada 1/2-0 demeye kalmadan Dany’nin klasik saçma özgüveni ile kalemizde golü gördük !Aslında bu özgüvenle yediğimiz ilk değil son gol’de olmayacak gibi L
Zaten GS’lı isen rahat rahat maç izleme zevki sana yalan,
illa ki bir dokuz doğuracaksın.

2. yarıda oyuna Amrabat hamlesi ile birlikte tek forvete düşme hamlesini bekledim tam onun stilinde boşluklar veren Elazığa karşı çift rakamlı gollere ulaşmak içten değildi  ama maalesef yabancı sınırından dolayı yapamadık 1-Muslera 2-Ebuoe(Sabri ile değişebilirdi) 3-Dany (Semih cezalı) 4-Riera (H.Baltanın son dk sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılması nedeniyle ilk 11 çıktı) 5-Melo 6-Drogba

Yukardaki tabloya bakıldığında Muslera-Dany-Riera-Melo-Drogbanın alternatifi olmadığının altını çizip sadece Eboue-Sabri ile Burak-Amrabat değişikliği olabilirdi sanki ama biz imparator değiliz L
Mecburen olarak Aydın Yılmaz gibi futbol cahilini almak zorunda kaldık,O’da yapması gerekeni yapıp olmadık golü kaçırıp olmadık asistleri pas geçmiştir.


Gençlerbirliği maçında ilk yarıda tek kale oynayan mucize bir şekilde 0-0 biten ilk yarıdan sonra çıldıran Fatih Hoca, takım sistemini tamamen değiştirip 4231 den 433’e döndüğü andan itibaren faulle atılan bir golle maçı kaybetmeyi becermiştik.

Elazığ maçı abartmıyorum ilk yarı 6,7-1 bitebilirdi.Buna ilk pranga vuran Burak Yılmaz oldu.
Ahhh Fatih hocam ahhhh zamanında Hakan Şükürden tecrübeliyiz,adam haftalarca gol atamaz taraftar ve hoca sonuna kadar destek verirdi,sanırım aynı senaryoyu Burak için de yaşamalıyız L
2-3 haftadan beri yerlerde sürünen performansı ile kesinlikle şu anda ilk 11’i hak etmemektedir.
Bu adam GS’a geldiği zamanda gelmesini istememiştim ama bu seneki performansı ile saygıyı hak etti ama hala ne top stop etmesini,ne top tutmasını (Dün,kaval kemiği ile top stop etmeye kalktıL),ne de adam geçmesini hala bilmediği gibi çok iyi bir striker da değil!

Medyada çıkan dedikodulara göre Avrupa dan alıcıları varmış.
Umarım ve dilerim Gökhan Ünal kazmasının bonusu olarak Trabzonspor’a gidip ordaki inanılmaz yükselişin ardından 5 milyon €’ya GS’a gelmesi ile üstüne koymaya devam etmesi ve şampiyonlar ligindeki inanılmaz performansı ile tüm Avrupanın kim bu çocuk dediği bir adam haline geldi ki ,tam burada ben diğer taraftarlar gibi düşünmüyorum !!
Daha geçen gece ROK’un programına çıkmış Ünal başkanın dediği gibi satılmayacak futbolcu yoktur,Burak’ta fiyatını bulduğu anda satılır.

Her şeyden öte Galatasaray futbol takımının kesinlikle ve kesinlikle 4231 oynaması gerektiğine inanıyorum,Gençlerbirliği ilk yarısı ve Real Madrid maçlarında oynanan bu sistemle neler yapılabileceğini tüm ülke ve Fatih hoca gördü…
Önümüzdeki yılların sistemine dair emareler olarak kabul ediyorum.
Defans 4’lüsünü değiştirdiğimiz anda Dany-Semih-Gökhan Zan-Riera ile asla olmaz yerlerine gelecek olan çok iyi bir tandem ve sol-sağ(?) beklerinde değişimi ve alınacak sol/sağ açıklarla ile birlikte önümüzdeki yılların Galatasarayının başka bir seviyede futbol oynayacağını görmemek olmaz.

Romantik blogerlar ve fanatik-fotomaç taraftarının Melo ile ilgili ağzına almadığı kelimeler kalmadı.
Yok bu adam formsuz,
Yok bu adam şimdi ligin sonu gelince yeni kontratı almak için performansı üst düzeye çıktı,
Yok takımı eksik bırakıyor,
Yok bu adam çok sert,
Minvalinde hep kendisi ile şike şebekesi tetikçilerinin gazı ile GS taraftarı’da bu oyuna gelip bla bla bla etti.

Şike şebekesinin GS’ın Melo gibi bir oyuncudan mahrum kalmasının ne demek olacağını bilmemesi olağandışı ve bunu da acilinden istemektedirler, ama bu oyuna GS taraftarının gelmesi gerçekten hazin L((

Sen Saraçoğlu ve Avrupadaki maçlarda mıy mıy Yekta-EmreÇ’larla bir adım yol gidebileceğini,önünde ve yanında oynayan Selçuk-Sneijder’in daha iyi performans gösterebileceğini mi sanıyorsun!?
Melo kontrat için son maçlarda oynamaktaymış!bak bak bak sen ….
Ulan dangalak sen hayatında hiç maraton koşusu izledin mi ?
Herhangibir atletin ilk 100 m’de atağa çıktığını gördün mü ?
Eğer sen bu satırları okuyorsan belki de işyerinden(ekmeğini kazandığın)yerden okumaktasın. Ki,Melo profesyonel bir futbolcu ve geleceğini düşünmek zorunda normal değil mi kontratını düşünmesi?
Olaylı BJK maçında stadda iken tüm taraftar Melo tükürmemesine rağmen tükürdü gibi muamele yapıp “Allah belasını versin bu maçta atılınır mı”küfürlerine direk karşı çıkıp kavgayı göze aldığımı gururla anlatırım yanımdakilerde şahidimdir.
Melo bu takımın olmazsa olmaz birkaç futbolcusundan birisidir,son 10 yılımızda ki salak saçma Barış-Ayhan-M.Sarp gibi mıy mıylardan bizi kurtaran Türkiyenin görüp görebileceği en iyi önliberolardan birisidir.
GS bu adamı kaçırırsa çok ağlarız…

Bu aralar basın da önümüzdeki sene uygulanmaya koyulacak yeni yabancı kuralı dolayısıyla Gökhan İnler goy goy’u yapılmakta.
Bu sene şampiyon olduğumuz zaman ortada TFF diye bir kurumun kalacağına,kendisine yeni kurallar çıkartabileceğine inanan varsa bende buradayım,yazdığımı yalamaya hazırım.
Hepsi ait olduğu inlerine defolup gidecekler ….

Puan farkı şikecilerin GB maçı oynanmadan +7,bir şekilde +3 puan alacaklarını düşündüğümüzde fark yine +4 kalacak…
Kalan son maçlarımız sırasıyla G.Antep (D)-Sivasspor –Şikeciler(D)-Trabzonspor(2010-11 şampiyonu) G.Antep TD’nün şike şebekesi elemanı Bülent Uygun olduğunu düşünüp tüm kurulların GS üstüne oyun oynamalarını göz önünde bulundurursak illaki O maçtan öyle yada böyle bir şekilde galip ayrılmamız gerektiğini söyleyebilirim..

Şike şebekesi üstü LigTV dekoder satabilmek,şike şebekesi geçen sene kadıköy’de alınan şampiyonluğun acısını çıkartabilmek için şikecilerin maçına +4’ün altında bir farkla çıkartabilmek için olanca güçleri ile alenen çalışmaktadırlar.
O bakımdan haftaya oynayacağımız Antep maçı yukardaki nedenlerden dolayı çok ama çokkk önemli.


Tüm camia ülke şike şebekesine karşı çıktığı anda GS’lı herhangibir futbolcunun,görevlinin şımarıklık,bencillik,kendine oynama gibi bir lüx’ü kalmamıştır.

Burak Yılmaz efendi de bunları düşünecek asist yapması gerektiği yerde asist,gol yapması gerektiği yerde gol yapacak hatta 35’lik Drogba ilerde pres yapıyorsa Burak efendi de biz zahmet takım savunması adına 2 katı koşması gerekmektedir.

Yazı tamamen sanki Anti Burak Yılmaz yazısı gibi olmuş ama herhangibir futbolcu Galatasaray’dan üstün değildir ilkesi ile şımarıklığa asla ama asla tahammülüm yoktur …


Son olarak ;

Sonsuza dek sürecek bizim aşkımız
Biz Galatasaraylıyız
Herkes gider ,Biz kalırız








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder